Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Staat van beleg in Kaboel
Staat van beleg in Kaboel
Met een angstig gevoel in zijn maag keek Malko de kamer rond. Geen enkele uitgang en niets om zich mee te verdedigen.
Plotseling sprong de eerste grote waa... »
 
 
 
 
 

Strijd in Rwanda
Strijd in Rwanda
Malko werpt een blik over zijn schouder. Achter hem ziet hij twee mannen uit een jeep stappen met hun uzi's in de aanslag. Ze komen zijn kant op. Op dat mome... »
 
 
 
 
 

Het Arabische verbond
Het Arabische verbond
GERARD DE VILLIERS
HET ARABISCHE VERBOND
De Witte Zwaan vaart langzaam maar zeker in de richting van Malko. Het wordt hem duidelijk dat hij met open ogen in ... »
 
 
 
 
 

Victoria in Iran
Victoria in Iran
 »
 
 
 
 
 

Jacht op Carlos
Jacht op Carlos
Malko's polsslag verheftigde zich, zijn zesde zintuig waarschuwde hem voor naderend gevaar. Hij keek het restaurant in: de eerste bloemenkoopman probeerde ee... »
 
 
 
 
 

Yahalom
Yahalom
Malko heeft plotseling het gevoel dat hij bekeken wordt. Zijn hart slaat op hol als hij een man ziet met een masker op. In zijn hand heeft hij een ijspriem. ... »
 
 
 
 
 

Furie in Belfast
Furie in Belfast
Tom Barlycorn kwam naast Malko staan, met in zijn hand een zwarte lap stof: de kap voor de ter dood veroordeelden van de IRA. Hij schoof hem over Malko's hoo... »
 
 
 
 
 

SAS
SAS
SAS
In Belgrado, verwoest door de burgeroorlog en ondermijnd door corruptie, wordt jacht gemaakt op Milorad Lukovic, oud-commandant van de rode baretten, een... »
 
 
 
 
 

Zwarte pest uit Bagdad
Zwarte pest uit Bagdad
Als Nahida langs de lamp loopt, ziet Malko het licht weerkaatsen op een lemmet. Het lemmet van een enorm keukenmes... Nahida staat recht voor hem, haar gezic... »