Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dubbelspion in Langley
Dubbelspion in Langley
De eerste moordenaar viel hem zwaaiend met zijn scheermes aan. Malko weerde hem af en het lemmet schampte slechts licht zijn onderarm. De man die hem vasthie... »
 
 
 
 
 

Exotisch avontuur
Exotisch avontuur
Thema: Eén nacht in... Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza's, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden... Hoe zou het zijn om ... »
 
 
 
 
 

Besluit 687
Besluit 687
Op de tast vindt Malko de petroleumlamp en hij steekt hem aan. De dansende vlam geeft genoeg licht om een vreemd schouwspel te onthullen... Hij ziet dat het ... »
 
 
 
 
 

Samba voor SAS
Samba voor SAS
 »
 
 
 
 
 

Operatie Lucifer
Operatie Lucifer
Na de eerste kogelregen gericht op de vier mannen laat de lijfwacht van Karkov Balagula kalm zijn wapen zakken. Malko voelt hoe het bloed uit zijn gezicht we... »
 
 
 
 
 

De deserteur uit Pyongyang
De deserteur uit Pyongyang
De aanvaller reageerde onmiddelijk. Hij draaide om zijn as en stootte met zijn wapen hard in de buik van de jongeman. Vol afgrijzen zag Malko dat de drie gek... »
 
 
 
 
 

Dood Joesjtsjenko!
Dood Joesjtsjenko!
GERARD DE VILLIERS
DOOD JOESJTSJENKO!
Stephan Oswacim zag Malko terug naar zijn kamer lopen. Hij sloop naar hem toe en toen hij drie meter achter hem was, bl... »