Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van der Decken
Van der Decken
 »
 
 
 
 
 

Tiresias
Tiresias
De blinde ziener Tiresias is een van de intrigerendste figuren uit de Griekse mythologie. Deze raadselachtige, profetische man speelt onder meer een sleutelr... »
 
 
 
 
 

Glazen oog
Glazen oog
 »
 
 
 
 
 

De rode steen
De rode steen
Waardoor worden de menselijke lotgevallen, of liever, de menselijke stemmingen en keuzes bepaald? In zijn romandebuut De rode steen speelt Guus Houtzager op ... »
 
 
 
 
 

Hector
Hector
De wereldgeschiedenis is een verhaal van winnaars. Dit boek vertelt het verhaal van een verliezer. Aan het woord is Hector, de grootste held uit Troje, de le... »
 
 
 
 
 

Hoe beer leerde vliegen
Hoe beer leerde vliegen
'Hoe Beer leerde vliegen' is het verhaal van een koppige volhouder.Beren kunnen niet vliegen. Maar Beer droomt ervan vrij als een vogel door de lucht te dart... »
 
 
 
 
 

Van der Decken - grote letter uitgave
Van der Decken - grote letter uitgave
In eigen land weet bijna geen mens wie hij is, in het buitenland behoort schipper Willem van der Decken tot de bekendste Nederlanders aller tijden. Hij was d... »
 
 
 
 
 

Daniel
Daniel
Een van de intrigerendste figuren uit de Bijbel is DaniĆ«l. Als balling en gijzelaar verblijft hij aan het hof van de Babylonische koning Nebukadnessar, die ... »
 
 
 
 
 

Griekse mythologie encyclopedie
Griekse mythologie encyclopedie
In deze encyclopedie worden op heldere, overzichtelijke manier de voornaamste Griekse goden, helden, halfgoden en andere mythologische figuren en begrippen b... »
 
 
 
 
 

De haren van Jeanette
De haren van Jeanette
De Haren Van Jeanette »