Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Proditor
Proditor
1944: Firmin Mulders, gevechtspiloot, keert terug uit Engeland. Na een heel lange periode kan hij eindelijk zijn liefje in de armen sluiten. Het loopt echter... »
 
 
 
 
 

Ultio
Ultio
Ultio gaat over de renovatie van het Atomium, en over de angst van een parlementslid dat ontdekt zal worden dat er in 1956 op grote schaal gefraudeerd is met... »
 
 
 
 
 

Deceptio
Deceptio
Tine is secretaresse voor een makelaar, een advocaat en een kunstenares. Ze regelt vooral privézaken voor haar werkgevers; de makelaar en de advocaat hebben... »
 
 
 
 
 

Opertum
Opertum
<p>Ruben heeft een antiekzaak en koopt in Eupen een hele inboedel op. Dat is het begin van een reeks aanslagen en intimidaties.</p><p>In het plaatselijke dor... »
 
 
 
 
 

Mendacium II
Mendacium II
Een gevangene wordt vermoord in de Nieuwewandeling gevangenis in Gent en zijn zoon en ex-vrouw worden ontvoerd. Inspecteur Soetaert krijgt maar geen vat op h... »
 
 
 
 
 

Iniquitas
Iniquitas
Een man wordt dood aangetroffen in zijn wagen aan de rand van een bos. Op de achterbank liggen drie krantenknipsels van oude moorden. Voor twee van de drie m... »
 
 
 
 
 

Odium
Odium
 »
 
 
 
 
 

Opertum
Opertum
 »
 
 
 
 
 

Ultio
Ultio
 »
 
 
 
 
 

Mendacium
Mendacium
<p>Er wordt een lijk gevonden in het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen in Gent. Inspecteur Soetaert verdenkt de tweelingbroer die samen met de <br/>vermoord... »