Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Aruba, Curacao en Bonaire
Aruba, Curacao en Bonaire
Aruba, Curaçao en Bonaire verdienen hun faam als heerlijke vakantiebestemming aan de goedlachse bevolking, het fantastische klimaat, de blauwe Caribische Ze... »
 
 
 
 
 

Maldiven
Maldiven
 »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Gambia biedt de Europese bezoeker ee... »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal
<p>Ontdek Gambia en Senegal op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken twee unieke Afrikaanse landen. Gambia staat bekend om haar prachtige Atlantisch... »
 
 
 
 
 

Bali
Bali
 »
 
 
 
 
 

Montenegro
Montenegro
 »
 
 
 
 
 

Jan Mulder
Jan Mulder
Jan Mulder, de biografie, gaat over een aansprekende ex-voetballer, columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid tegelijk. Jan Mulder gaat tweebenig door het l... »
 
 
 
 
 

Kroatië
Kroatië
Het noorden van de regio Dalmatië is ruim bedeeld met natuurschoon. Je vindt hier maar liefst vijf van de acht nationale parken van Kroatië: de Plitvicemer... »
 
 
 
 
 

Madeira
Madeira
Madeira heeft een prachtig grillig berglandschap, ruige zeekliffen, indrukwekkende laurierbossen, een heerlijk mild klimaat, een rijke cultuur en een zeer to... »