Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Splinters van de Duisternis
Splinters van de Duisternis
Laat u opnieuw meevoeren naar het verborgen keizerrijk van Sogremenia, in het jaar 1213.Symethra en Dalos worden na een paar vredige jaren opnieuw in het avo... »
 
 
 
 
 

De Nieuwe Duisternis
De Nieuwe Duisternis
In het derde deel van de Lotgevallen van Symethra worden Dalos en Symethra op missie gestuurd naar Symethra's geboortestad Prondors, waar ze een beerput aan ... »
 
 
 
 
 

Keizerrijk der Duisternis
Keizerrijk der Duisternis
In het vierde deel van de Lotgevallen van Symethra ziet het er erg somber uit voor het Keizerrijk der Mensen en de rest van Sogremenia. De hoofdstad Kusropol... »
 
 
 
 
 

De Dans der Doden
De Dans der Doden
Al maandenlang leiden Symethra en Dalos een kleine ploeg op zoek naar aartsvijand Nyctoreth, de aanstichter van de ergste oorlog die Sogremenia in eeuwen gez... »
 
 
 
 
 

Een Droom van Duisternis
Een Droom van Duisternis
In het zesde deel van de Lotgevallen van Symethra keren Symethra en Dalos terug naar de hoofdstad om Nyctoreth terecht te laten staan voor al zijn wandaden. ... »
 
 
 
 
 

Gesluierde ramen
Gesluierde ramen
Na het overlijden van haar broer ontdekt Yvette Kroonen dat hij na al die jaren nog steeds in het bezit is van het vakantiehuisje van hun vader. Waarom heeft... »
 
 
 
 
 

Lichtloos Labyrint
Lichtloos Labyrint
In dit bloedstollend vervolg op GESLUIERDE RAMEN is Yvette Kroonen volledig opgenomen in het genootschap der Phulakes. In het 20e jaar van elke eeuw krijgt e... »
 
 
 
 
 

Aan de Duisternis Ontsproten
Aan de Duisternis Ontsproten
Laat u meevoeren naar het verborgen keizerrijk van Sogremenia, begin 13e eeuw...Symethra en haar pleegvader Molan worden gedwongen hun geboortestad te verlat... »