Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bistronomie
Bistronomie
Deze Bistronomie Gids 2013 omvat een exclusieve selectie van bistro's, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen & Brussel.Bistronomie is veel meer... »
 
 
 
 
 

Champagne
Champagne
Denk jij bij het horen van 'champagne' direct aan een feestje? Helemaal terecht maar de Champagne is ook een prachtige streek waar natuurliefhebbers, rustzo... »
 
 
 
 
 

Bistronomie
Bistronomie
Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie k... »
 
 
 
 
 

Wijnen
Wijnen
 »
 
 
 
 
 

Wijnen en dranken
Wijnen en dranken
 »
 
 
 
 
 

Wegwijs in wijn
Wegwijs in wijn
Wegwijs in wijn geeft in heldere en klare taal antwoorden op vragen van wijnliefhebbers.Hoe wordt wijn gemaakt? Wat is het verschil tussen biologische en nat... »
 
 
 
 
 

Champagne
Champagne
Vaak gekopieerd nooit geĆ«venaard: er is geen wijn die meer tot de verbeelding spreekt dan champagne. Stefaan Van Laere gaat op ontdekking naar de 'Koning va... »
 
 
 
 
 

Koken met trappistenbier
Koken met trappistenbier
Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwalit... »