Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Fantasia V
Fantasia V
Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van F... »
 
 
 
 
 

Fantasia IV
Fantasia IV
Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses va... »
 
 
 
 
 

Fantasia III
Fantasia III
Eindelijk is het zover! Dit voorjaar (in april om precies te zijn) verschijnt het verslag van mijn langverwachte derde avontuur in Fantasia. De regenboogdraa... »
 
 
 
 
 

Reis door de tijd
Reis door de tijd
Onze derde reis door de tijd begint als professor Volt ons vraagt om naar zijn geheime laboratorium te komen, zodat hij zijn allergrootste uitvinding ooit ka... »
 
 
 
 
 

Geronimo Stilton potloden
Geronimo Stilton potloden
Het Geronimo potlood. Nu met gum!<br/>Verpakt per tien voor 2,95 per set. Detaillisten kunnen de potloden per stuk verkopen of er eens èèn weggeven aan een... »
 
 
 
 
 

Echte muizenliefde is als kaas...
Echte muizenliefde is als kaas...
Stel je voor: het is een winterse dag op Muizeneiland en ik ben druk aan het werk. Zegt Thea ineens tegen mij dat de hele familie vindt dat ik aan vakantie t... »
 
 
 
 
 

Stilton pakket
Stilton pakket
Opnieuw een buitenkansje voor iedereen die zijn Geronimo serie compleet<br/>wil maken.<br/>De glimlach van Lisa, Kaas op wielen en Knagers in het donkere wou... »
 
 
 
 
 

Schateiland 8 ex.
Schateiland 8 ex.
De jonge Jim Hawkins ontdekt bij toeval een kaart van een eilandje waarop ene kapitein Flint, een beruchte piraat, een schat heeft begraven. Samen met een pa... »
 
 
 
 
 

De strijd om de Eiffeltoren
De strijd om de Eiffeltoren
Frankrijk, 1889. De pas gebouwde Eiffeltoren staat op het punt om onthuld te worden en heel Parijs is uitgelopen voor dit gi-ga-bijzondere moment! Maar Katte... »
 
 
 
 
 

Wie heeft de Mona Lisa gestolen?
Wie heeft de Mona Lisa gestolen?
De Piratenkatten hebben een oeroud manuscript in poten gekregen, geschreven in een mysterieus handschrift. Alleen een genie kan het ontcijferen, een genie zo... »