Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dodelijke herinnering
Dodelijke herinnering
In de nacht van 31 mei 1941 wordt de speculant Buller Reynolds neergeschoten in de Ierse hoofdstad Dublin. Het is de enige nacht tijdens de oorlog dat de sta... »
 
 
 
 
 

Diepe wateren
Diepe wateren
Diepe wateren is een hoogtepunt in het oeuvre van Gemma O'Connor. Oude bekenden uit eerdere boeken, zoals Grace Hartfield uit Doodgewaand en Tess Callaway ui... »
 
 
 
 
 

Oude schulden
Oude schulden
In 1944 ziet de 15-jarige Felix Hiller zijn Franse woonplaats tot de grond toe vernietigd worden door Duitse troepen. Vanuit zijn schuilplaats hoog in een bo... »
 
 
 
 
 

Doodgewaand
Doodgewaand
Eind jaren vijftig, een klein dorpje in Ierland: de tien jaar oude Grace is getuige van een bloedige familieruzie. Wanneer haar zuster Eileen onmiddelijk daa... »
 
 
 
 
 

Het spoor van water
Het spoor van water
Het spoor van water is het verhaal van de jonge Gil Recaldo, die een geheim uit zijn verleden meedraagt. Gil - in het vorige boek van Gemma O'Connor, Diepe w... »
 
 
 
 
 

Doodzonden
Doodzonden
Het Ierse nonnenklooster Holy Retreat in Elderson Court is een relikwie uit lang vervlogen tijden. De regels zijn er al 150 jaar niet veranderd. Wanneer de n... »