Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Goede hoop
Goede hoop
Drie jaar na haar scheiding gaat Karlijn voor het eerst op vakantie.Ze heeft samen met haar nieuwe vriend Rico een georganiseerderondreis door Zuid Afrika ge... »
 
 
 
 
 

Erfgoed
Erfgoed
Donna Moree is een bekende fotografe. Ze wordt uitgenodigd een fotoboekte maken over Landgoed Santhove en daarna de bruiloft van de baronesvast te leggen.Tot... »
 
 
 
 
 

Dilemma
Dilemma
Renske de Wit is eenentwintig en moeder van de vierjarige Roos. Ze woont bij haar zus en zwager in huis en heeft al jaren een relatie met Peter. Nu ze haar o... »
 
 
 
 
 

Familiegeheimen
Familiegeheimen
Antoinette Nieuwkoop is een eigen cateringbedrijfje begonnen. Haar eerste grote opdracht is meteen een heel speciale; ze moet tien dagen lang de maaltijden v... »
 
 
 
 
 

Thuisgekomen
Thuisgekomen
Op aandringen van haar beste vriendin en gedwongen door geldge- FAMILIEROMANbrek stemt Stella er in toe de voor haar onbekende Berend met zijnvijf kinderen b... »
 
 
 
 
 

Erfgoed
Erfgoed
Donna Moree is een bekende fotografe. Ze wordt uitgenodigd een fotoboek te maken over een Landgoed en daarna de bruiloft van de barones vast te leggen. Tot h... »
 
 
 
 
 

Thuisgekomen
Thuisgekomen
 »
 
 
 
 
 

Alles onder controle
Alles onder controle
Eigenlijk is het niets voor Vera Meier om spontaan een bezoekje aan een oude vriendin te brengen.Ze houdt van orde en regelmaat en zou het liefst haar hele l... »
 
 
 
 
 

Erfgoed
Erfgoed
Donna Moree is een bekende fotografe. Ze wordt uitgenodigd een fotoboek te maken over Landgoed Santhove en daarna de bruiloft van de barones vast te leggen. ... »