Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

P. en ik
P. en ik
Een bundel met korte potische tekstjes met een filosofische ondertoon. De ikfiguur ontmoet voortduren P. maar algauw is duidelijk dat het niet steeds om deze... »
 
 
 
 
 

Helena
Helena
In zijn eerste roman voor volwassenen reflecteert Geert De Kockere over de schepping. De eerste schepping is mislukt en de schepper krijgt een tweede kans. V... »
 
 
 
 
 

Knaap
Knaap
Er werd weer eens een jongetje geboren. Er waren die dag al veel jongetjes geboren. Hij is anders zei de moeder. Ja zei de vader hij is anders. Dat zeggen ze... »
 
 
 
 
 

Samen over een muurtje
Samen over een muurtje
Met mooie illustraties door 25 verschillende illustratoren en een aantrekkelijke vormgeving, met halflinnencover en een leeslintje. De bundel kan in de hele ... »
 
 
 
 
 

Kind
Kind
Kind »
 
 
 
 
 

Vlinder
Vlinder
Laurens Peeters is een student industrile wetenschappen. Hij is ervan overtuigd dat hij het nog voor zijn vijfentwintigste zal waarmaken en niemand hem nog z... »
 
 
 
 
 

Bengeltjes
Bengeltjes
Een ABCbundel met korte ritmische en speelse gedichtjes voor kleuters. Centraal staan 26 bengeltjes. 26 eigenzinnige jongetjes en meisjes die luisteren naar ... »
 
 
 
 
 

Dulle Griet
Dulle Griet
 »