Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Circus Kribbe
Circus Kribbe
 »
 
 
 
 
 

Kom verder!
Kom verder!
‘Kom verder!’ van Freek de Jonge begint op een nazomerse dag in 1900 op het Zeeuwse Duiveland, als de vader van de hoofdpersoon een roeping krijgt, een p... »
 
 
 
 
 

Als je me nu nog niet kent
Als je me nu nog niet kent
In augustus 2004 werd Freek de Jonge 60, wat het hele najaar van 2004 uitbundig werd gevierd. Voor Freek bleek z'n 60ste verjaardag geen reden om gas terug t... »
 
 
 
 
 

Plu
Plu
Samen met teckel Tim en de barones woont Plu in een oud herenhuis. Wanneer Plu tijdens een enorme storm wordt opgetild door de wind begint het avontuur. Als ... »
 
 
 
 
 

Wees niet bang, de 101 mooiste liedjes
Wees niet bang, de 101 mooiste liedjes
met bladmuziek en nieuwste liedjes »
 
 
 
 
 

De grens
De grens
Wist u dat er ooit een Vierlandenpunt bestond? Kende u het Borkum Bevrijdingsfront? Wist u dat het Duitse Elten en Tüddern een tijd lang binnen de Nederland... »
 
 
 
 
 

De toeschouwer
De toeschouwer
Al bijna veertig jaar staat Freek de Jonge op het toneel. Zou je de teksten van alle shows die hij tot nu toe gespeeld heeft in band willen samenvoegen, da... »
 
 
 
 
 

Reikhalzend verlangen
Reikhalzend verlangen
De jonge, gevoelige Freek leeft in een wereld vol tegenstellingen, tussen zijn redderende, aanwezige moeder en zijn zachtmoedige, afwezige vader. Tussen Kare... »