Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Voor voetbalfans van alle leeftijden

Met tips van de voetballers zelf, uitspraken van familie en vrienden over deze sterspelers, hun jeugdfoto's, krantenkn... »
 
 
 
 
 

De helden van Koen Kampioen
De helden van Koen Kampioen
Koen Kampioen krijgt zijn eigen tv-serie!In het voorjaar van 2012 zendt de AVRO, in aanloop naar het EK, op zaterdagavond de 8-delige Koen Kampioenserie uit.... »
 
 
 
 
 

Het grote Kluitman griezelboek
Het grote Kluitman griezelboek
Gruwelijk griezelig verhalenboek door de beste kinderboekenschrijversGriezel jij ook graag lekker weg bij een spannend boek of verhaal? Goed nieuws! Met Het ... »
 
 
 
 
 

Rollercoaster Six: De auditie
Rollercoaster Six: De auditie
<p><strong>'Ik zing niet meer! Nooit meer! Mijn vader maakt alles kapot!'</strong></p><p>Er worden audities gehouden voor <em>The New Star</em>. Voor Kaan is... »
 
 
 
 
 

Goud op Aruba
Goud op Aruba
DYSLEXIE edititeKoen Kampioen gaat naar Aruba! Hij en Niels mogen daar meedoen aan een internationaal jeugdtoernooi. De vrienden komen in een gastgezin terec... »
 
 
 
 
 

avi M5
avi M5
Het Lettertype Dyslexie is ontwikkeld om mensen met dyslexie met minder moeite te laten lezen. De letters zijn zodanig ontworpen dat ze sneller worden herken... »
 
 
 
 
 

Professor S. en de gestolen breinbril
Professor S. en de gestolen breinbril
Nadat Brian en Zhé weer veilig zijn teruggekeerd uit Breinstein, komt er een nieuwe jongen bij hen in de klas. Tycho kan supergoed tennissen en zit door een... »
 
 
 
 
 

Eerste interland
Eerste interland
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDe 11-jarige Koen is gescout en uitgenodigd voor de selectie van Oranje onder 13. Een unieke kans, want dat ... »
 
 
 
 
 

Het grote Koen Kampioen voetbalboek
Het grote Koen Kampioen voetbalboek
Het grote Koen Kampioen voetbalboek met DVD, goed voor urenlang plezier!Een compleet pakket voor de Koen Kampioen-liefhebber: een boek met voetbaltips en -tr... »
 
 
 
 
 

Nieuw talent
Nieuw talent
De populairste voetbalboekenserie voor de jeugd!Met een voorwoord van een bekende voetballerDe talentvolle keeper uit Koens team is gevraagd door een Engelse... »