Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schijnbewegingen
Schijnbewegingen
Trots was mooi, maar het stilde je honger niet en maakte geen eind aan je eenzaamheid. Ik had die honger en eenzaamheid de afgelopen maanden vaak genoeg voel... »
 
 
 
 
 

Tegenspel
Tegenspel
Op de morgen na Guy Fawkes Nacht werd ik wakker zonder 'o...hell'-gevoel, maar wel met het sterke vermoeden dat ik iets belangrijks vergeten was. Ik kon maar... »
 
 
 
 
 

Spiegeljongen
Spiegeljongen
Spiegeljongen van Floortje Zwigtman is het laatste deel van de trilogie 'Een Groene Bloem'. Eerder verschenen Tegenspeel en Schijnbewegingen

Londen, mei 189... »
 
 
 
 
 

Wolfsroedel
Wolfsroedel
Vulpe, Alexandru en Ion ontvluchten hun saaie dorp en sluiten zich aan bij de roversbende van Lupu, Vulpes broer. Op hun zoektocht naar avontuur ontdekken ze... »
 
 
 
 
 

Schijnbewegingen
Schijnbewegingen
Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijk geschreven Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman, is nu weer als los boek verkrijgbaar. Dit verhaa... »
 
 
 
 
 

Spiegeljongen
Spiegeljongen
Spiegeljongen is na Schijnbewegingen en Tegenspel het derde en laatste deel van Floortje Zwigtmans indrukwekkende Groene bloem-trilogie. Deze fenomenale seri... »
 
 
 
 
 

Vlam
Vlam
<p>Roxane Tron is de dochter van Dux Tron, een dictator die Chimeria met harde hand regeert. Terwijl Roxane onbezorgde en gelukkige jeugdjaren op het eiland ... »
 
 
 
 
 

Ich, Adrian Mayfield
Ich, Adrian Mayfield
Ich, Adrian Mayfield »
 
 
 
 
 

Vrij!
Vrij!
 »