Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kamer
Kamer
Een tergend fascinerend boek dat je nooit meer vergeet‘Kamer moet je in een keer lezen. Als je het uit hebt, kijk je op: de wereld is nog hetzelfde, maar ji... »
 
 
 
 
 

The Wonder
The Wonder
Een Engelse zuster en een Ierse non bewaken een Iers meisje dat al vier maanden vast. Het is hun taak om erop toe te zien dat hier een hogere macht aan het w... »
 
 
 
 
 

De verzegelde brief
De verzegelde brief
Admiraal Harry Codrington heeft een ongelukkig huwelijk. Zeven jaar leven hij en zijn vrouw Helen in aparte slaapkamers tijdens zijn dienstjaren op Malta. He... »
 
 
 
 
 

Room
Room
Jack is five. He lives with his Ma. They live in a single, locked room.... »
 
 
 
 
 

The Sealed Letter
The Sealed Letter
After a separation of many years, Emily 'Fido' Faithfull bumps into her... »
 
 
 
 
 

Touchy Subjects
Touchy Subjects
New edition of the collection of short stories from the author of the... »
 
 
 
 
 

Landen
Landen
De werelden van de tomboy Jude en de elegante stewardess Síle liggen letterlijk en figuurlijk mijlenver uit elkaar. Jude woont in een 600 zielen tellend geh... »
 
 
 
 
 

Kamer
Kamer
Een beklemmende en fascinerende roman die je nooit meer vergeetDe meesterlijke roman over de vijfjarige Jack, zijn moeder Mam en de Kamer waarin zij met zij... »
 
 
 
 
 

Verdwaald
Verdwaald
In deze meesterlijke verhalen verkent Emma Donoghue hoe mensenlevens onverwachte en onvoorziene wendingen kunnen nemen. Haar fascinerende personages zijn op ... »