Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Liefde op het tweede gezicht
Liefde op het tweede gezicht
Geen telefoon. Geen elektriciteit. Voor de deur een enorme berg sneeuw. Ingesneeuwd zitten met je familie: niet prettig. En dat tijdens kerst! De familie Tho... »
 
 
 
 
 

Heb mij lief
Heb mij lief
Na een gezellige avond in de kroeg besloten Josie Lloyd en Emlyn Rees dat hun leven en dat van hun vrienden voldoende stof bood om sámen een boek over zoeke... »
 
 
 
 
 

Come Together
Come Together
This text follows the fortunes of Jack - struggling painter, lad about town, charmer - and Amy - disorganized, funny and looking for love. Whilst Jack outlin... »
 
 
 
 
 

Familiezaken
Familiezaken
Josie Lloyd & Emlyn Rees, het sympathieke Engelse schrijversduo, zijn in Nederland en Vlaanderen net zo geliefd en succesvol als in Engeland.

In augustus 19... »
 
 
 
 
 

Heb mij lief
Heb mij lief
Een meeslepende en komische romcom over twee verstokte singles in Londen.

Jack is 27. Hij houdt hardnekkig vast aan het ideaalbeeld van zijn droomvrouw dat ... »
 
 
 
 
 

Liefdeslevens
Liefdeslevens
'Lost Soul's Point' is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871 ... »
 
 
 
 
 

Come Together
Come Together
 »
 
 
 
 
 

Heb mij lief
Heb mij lief
Jack is 27. Hij houdt hardnekkig vast aan het ideaalbeeld van zijn droomvrouw dat hij van kinds af aan heeft, en hij vindt het heerlijk om vrijgezel te zijn.... »
 
 
 
 
 

We Are Family
We Are Family
Divided between Fifties Stepmouth and the searing heat of a present dayMallorcan summer a modern family saga which explores the conflictingrelationships of t... »