Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gonnie zoekt Gijsje
Gonnie zoekt Gijsje
<p>Het stoffen boekje 'Gonnie zoekt Gijsje' is niet alleen geschikt voor baby's vanaf 3 maanden, maar ook voor dreumesen tot 18 maanden nog aantrekkelijk.

... »
 
 
 
 
 

The Woolly Sheep
The Woolly Sheep
 »
 
 
 
 
 

Spelen met de bal
Spelen met de bal
- Herkenbaar verhaaltje voor peuters- Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje- In een reek interactieve flapjesboekenEen speels flapjesboek over de pe... »
 
 
 
 
 

Bollewanghamster
Bollewanghamster
in je warme holletje slaap je als een bolletje kom je eens kijken? dat is knap kom maar hamster: hap hap hap
Maak kennis met de leukste huisdieren!
Een warm ... »
 
 
 
 
 

Poesje mauw
Poesje mauw
Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en huisdieren en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van Elly... »
 
 
 
 
 

The Little Hamster
The Little Hamster
 »
 
 
 
 
 

Gaan blaadjes vegen
Gaan blaadjes vegen
- Herkenbare reeks voor peuters- Boeiende verhalen over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen nieuw spe... »
 
 
 
 
 

Jop en Boeboe
Jop en Boeboe
Dag Jop, dag Boeboe! Wat doen jullie? Verstoppertje spelen, teentjes kriebelen, tegen de bal trappen ... Samen met Boeboe ontdekt Jop zijn hele lijfje: handj... »
 
 
 
 
 

Ootje het bruidsmuisje
Ootje het bruidsmuisje
Muizen zijn net mensen: ze worden ook volwassen, ze worden ook verliefd en ze gaan ook trouwen! En ze houden dan een groot feest, mét echte bruidsmuisjes.<b... »
 
 
 
 
 

Lekker in de sneeuw
Lekker in de sneeuw
- Herkenbare verhalen voor peuters- Boeiende reeks over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen speels fl... »