Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Quique verzamelt het alfabet
Quique verzamelt het alfabet
Het vogeltje Quique wil leren schrijven. Hij oefent heel hard, maar hij heeft zo'n moeilijke naam: Quique met twee keer een q erin, de moeilijkste letter van... »
 
 
 
 
 

Kleine Felix en het botskussen
Kleine Felix en het botskussen
Kleine Felix is een vrolijk jongetje.Hij speelt graag wilde spelletjes met zijn grote broer Floris,maar net zo fijn vindt hij het om op mama's schoot te zitt... »
 
 
 
 
 

Hoe doet de haan?
Hoe doet de haan?
Hoe doet de haan<br/>die woont in het kippenhok?<br/>Hij kraait van plezier<br/>als hij kippen ziet op stok.<br/>Kukeleku!<br/><br/>Als peuters de vraag en h... »
 
 
 
 
 

Dag groot paard
Dag groot paard
Levendig fotoboekje waarin kleine kinderen met favoriete dieren omgaan. Met uitnodigende versjes vol klank en ritme, die de taalontwikkeling van peuters stim... »
 
 
 
 
 

Wat doet de dolfijn?
Wat doet de dolfijn?
Wat doet de dolfijn <br/>met zijn lieve ogen?<br/>Hij zwemt door het water<br/>in sierlijke bogen.<br/><br/>Als peuters de vraag en het antwoord in het rijmp... »
 
 
 
 
 

Wat kopen we?
Wat kopen we?
Lasse en Lina gaan een dagje winkelen. Ze gaan naar de bakker, de speelgoedwinkel, de groenteboer, de schoenwinkel, de boekwinkel en de dierenwinkel. Welke s... »
 
 
 
 
 

Zie je wat ik doe?
Zie je wat ik doe?
zie je wat ik doe?ik speel timmermanmet opa in de schuurweet je wat ik al kan?ik timmer met een hamerdat doe ik graagik draai grote schroeven inen kan zagen ... »
 
 
 
 
 

Het suikerfeestcadeau
Het suikerfeestcadeau
Het is ramadan.Op school versieren Samir en de andere kinderen een doos.<br/>In alle dozen komen cadeautjes voor arme kinderen. Dan kunnen ook zij op een leu... »
 
 
 
 
 

De hele dag samen
De hele dag samen
- Herkenbaar verhaaltje voor peuters- Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje- Interactief flapjesboekEen speels flapjesboek over de peuter Fin en zij... »
 
 
 
 
 

Gonnie zoekt Gijsje
Gonnie zoekt Gijsje
<p>Het stoffen boekje 'Gonnie zoekt Gijsje' is niet alleen geschikt voor baby's vanaf 3 maanden, maar ook voor dreumesen tot 18 maanden nog aantrekkelijk.

... »