Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Rust in de ren
Rust in de ren
Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet... »
 
 
 
 
 

Romeo en Julia
Romeo en Julia
Geen enkele literaire tekst heeft zoveel componisten geïnspireerd als het in 1597 voor het eerst verschenen toneelstuk Romeo en Julia van Shakespeare. De al... »
 
 
 
 
 

Pieteboe!
Pieteboe!
Sinterklaas vaart met zijn stoomboot de haven binnen, maar waar zijn toch alle zwarte Pieten gebleven?<br/>Gelukkig komen ze tijdens Sints bezoek aan Nederla... »
 
 
 
 
 

Slimmerd en Sufferd samen op stap
Slimmerd en Sufferd samen op stap
Slimmerd en Sufferd gaan samen op stap. Slimmerd vindt zichzelf slim. Maar is dat ook zo ... ? Sufferd vindt van niet. In dit boek staan verhalen, weetjes en... »
 
 
 
 
 

De baas is boos
De baas is boos
 »
 
 
 
 
 

Slimmerd en sufferd samen op pad
Slimmerd en sufferd samen op pad
<p>In dit grappige Theaterleesboek maak je kennis met de vrienden Slimmerd en Sufferd. Sufferd bewondert Slimmerd, maar is zijn vriend wel echt zo slim? De t... »
 
 
 
 
 

Feest, feest, feest!
Feest, feest, feest!
Pompom is bijna jarig. Hij mag kiezen wat voor soort feest hij wil. Prentenboek met paginagrote illustraties in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar. »