Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

In volmaakte stilte
In volmaakte stilte
Wanneer een naakt jongenslichaam verminkt op een grafzerk wordt aangetroffen, herkent de Londense politie hierin al gauw het werk van een seriemoordenaar. Di... »
 
 
 
 
 

Lichaam van de dood
Lichaam van de dood
Terwijl inspecteur Thomas Lynley nog met buitengewoon verlof is nadat zijn vrouw is vermoord, wordt Isabelle Ardery als zijn tijdelijke vervanger binnengehaa... »
 
 
 
 
 

Een duister vermoeden
Een duister vermoeden
De machtige en invloedrijke Sir Bernard Fairclough roept inspecteur Thomas Lynleys hulp in bij het onderzoek naar zijn neef. Diens dood wordt afgedaan als ee... »
 
 
 
 
 

Totdat de dood ons scheidt
Totdat de dood ons scheidt
De zestienjarige Robarta Teys wordt met haar mooiste kleren aan gevonden in een boerenschuur in het Engelse dorpje Keldale. Naast haar liggen een bijl en het... »
 
 
 
 
 

In handen van de vijand
In handen van de vijand
Charlotte, het tienjarige dochtertje van staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Evenlyn Bowen, verdwijnt op raadselachtige wijze. Wanneer de kidnapper een d... »
 
 
 
 
 

Waar rook is...
Waar rook is...
Tot zijn grote schrik treft Martin Snell op zijn vroege melkronde niet de zeer aantrekkelijke bewoonster van Celandine Cottage aan, maar slechts de Geblakerd... »
 
 
 
 
 

In wankel evenwicht
In wankel evenwicht
Na de dood van zijn vrouw heeft Thomas Lynley ontslag genomen bij New Scotland Yard. Met niet meer bij zich dan een rugzak trekt hij al een maand te voet doo... »
 
 
 
 
 

Klassemoord
Klassemoord
Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze lichaam van een jongen gevonden: Matthew Whately, dertien jaar oud, ligt daar, naakt en overduidelijk gema... »
 
 
 
 
 

Verrader van het verleden
Verrader van het verleden
Met zijn virtuoze vioolspel krijgt de 28-jarige Gideon Davies wereldwijd de ene zaal na de andere aan zijn voeten. Maar dan slaat het noodlot toe...

Midden... »
 
 
 
 
 

Zand over Elena
Zand over Elena
Elena Weaver is doof, maar leidt ondanks die handicap een zelfstandig bestaan als studente in Cambridge. Elke morgen gaat ze in alle vroegte joggen langs de ... »