Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Leefbaar Utrecht
Leefbaar Utrecht
Het jaar 1998 zorgde voor een aardverschuiving in de Utrechtse politiek want Leefbaar Utrecht kwam vanuit het niets met liefst 9 zetels in de gemeenterad. De... »
 
 
 
 
 

Het strijkkwartet
Het strijkkwartet
Een erotisch verhaal over een aantal knappe violistes in een groot orkest »
 
 
 
 
 

Alle tochten der tochten
Alle tochten der tochten
Nostalgie bij uitstek, een geschiedenis in verhalen <br/><br/>Een boek vol herinneringen in krachtig beeld en sterke verhalen. <br/><br/>Alle tochten der toc... »
 
 
 
 
 

Hiphop
Hiphop
"Well, hip hop is what makes the world go around." - Snoop DoggHiphop is meer dan alleen muziek: het is ook dans en graffiti, kleding en een manier van leven... »
 
 
 
 
 

Politieke moord - Taskforce Zuid
Politieke moord - Taskforce Zuid
<p>Een landelijk politicus van een populistische partij is in de verkiezingstijd druk bezig stemmen te winnen in Maastricht. Maar dan worden hij en zijn camp... »
 
 
 
 
 

Over dromen
Over dromen
 »
 
 
 
 
 

Groot spreekwoordenboek
Groot spreekwoordenboek
De Nederlandse taal is rijk aan spreekwoorden, gezegden en zegswijzen. In ons dagelijks taalgebruik duiken ze dan ook voortdurend op. Maar wat betekenen ze p... »
 
 
 
 
 

Dossier Moord op de Dom
Dossier Moord op de Dom
Nog nooit in zijn leven heeft inspecteur Fons Snetlage de Dom beklommen. En uitgerekend tijdens zijn eerste klim treft hij een ernstig mismaakt lijk aan, op ... »