Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Honigdroppels
Honigdroppels
Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst. Daarnaast wor... »
 
 
 
 
 

Schitterend ongeluk, of Sporen van ontwerp?
Schitterend ongeluk, of Sporen van ontwerp?
Het leven op aarde, het bestaan van de kosmos: ze houden niet op mensen te verbazen en te verbijsteren. Sommigen zeggen dat het een ongeluk is, schitterend, ... »
 
 
 
 
 

Fatale ontmoeting
Fatale ontmoeting
Het thema ‘Fatale ontmoeting’ zorgde wederom voor een mooi uitgangspunt in de schrijfwedstrijd van De Hermes Thriller Award 2023. Met als gevolg: een spa... »
 
 
 
 
 

55 woordenverhalen 2022
55 woordenverhalen 2022
Hoe lang is een kort verhaal? En wat gebeurt er als je 'slechts' 55 woorden tot je beschikking hebt?In de Week van het Korte Verhaal 2022 gingen opnieuw hond... »
 
 
 
 
 

Welkom in mijn hoofd
Welkom in mijn hoofd
Psychische problemen zijn in principe onzichtbaar. De vraag is dan ook: wanneer vertel je je verhaal? Verloochen je jezelf als je zo’n belangrijk stuk van ... »
 
 
 
 
 

Mojo
Mojo
MOJO Concerts, het grootste rock-'n-rollbedrijf van Nederland, bestaat 50 jaar. Om dat te vieren geen uitgekauwd geschiedenisboek ter meerdere eer en glorie ... »
 
 
 
 
 

Erotische verhalenbundel 1
Erotische verhalenbundel 1
Ondeugend, spannend en kinky. Bereid je voor op een wilde rit met deze erotische verhalenbundel. Twintig verrassende verhalen van een spannend sollicitatiege... »
 
 
 
 
 

De muur 74
De muur 74
Je wilt wel weer eens een wielrenner zonder mondkapje op een podium zien stralen – laten we hopen dat het daar in het wielerjaar 2021 van komt. En dat de R... »
 
 
 
 
 

Hard gras voor Oranje
Hard gras voor Oranje
Hoe kun je je het beste mentaal voorbereiden op het WK voetbal 2010? Het antwoord is simpel: lees Hard gras voor Oranje, met de beste verhalen uit de geschi... »