Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Pakket Dievenschool (3 titels)
Pakket Dievenschool (3 titels)
Pakket met drie verschillende leesboeken op AVI M4 over Dievenschool, de school waar je zeker niet naartoe wilt!

Dit pakket bevat de volgende boeken:
- Die... »
 
 
 
 
 

Zoekwinkel
Zoekwinkel
Een bakkerij, een speelgoedwinkel, een heksenwinkel en nog veel meer. Elke winkel staat boordevol spulletjes. Je krijgt een boodschappenlijst je en mag op st... »
 
 
 
 
 

Toverdoos vermist
Toverdoos vermist
 »
 
 
 
 
 

HET GRIEZELFEEST
HET GRIEZELFEEST
Toon is jarig.Loes mag op zijn feest komen.Ze gaat op zoek naar de wc.Dan verdwaalt ze in het grote huis.Ze komt vast te zitten in een donkere kamer.Ervolgt ... »
 
 
 
 
 

Fred en de wolk
Fred en de wolk
Fred de hond is bevriend met wolk. Als de wind blaast, vertrekt wolk op reis. Natuurlijk gaat Fred mee. Ze gaan naar zee, naar warme landen en drukke steden... »
 
 
 
 
 

Wie & Wie nog
Wie & Wie nog
<p>Wie is jarig? Wie gaat naar school? Wie poetst zijn tanden? Wie heeft zijn broek vergeten? Wie gaat slapen?In Wie en Wie nog vind je op iedere linkerpagin... »
 
 
 
 
 

Op vrije voeten
Op vrije voeten
Dievenschool is een spannende serie voor kinderen vanaf 7 jaar op AVI M4. Rolf gaat naar de dievenschool met een geheime opdracht. Hij moet ervoor zorgen dat... »
 
 
 
 
 

Ridder Sterk, Stoer en Dapper + knuffel
Ridder Sterk, Stoer en Dapper + knuffel
<p><strong>Het leesgroeiboek in de populaire reeks van Muis en Draak, nu ook met knuffelzachte pop!</strong></p><p>Over het boek:
» Bevat één voorleesverh... »