Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Afke's Tiental
Afke's Tiental
De verstripping van Nienke van Hichtums "Afke's Tiental" is nu ook verkrijgbaar als eerste echte stripkleurboek voor volwassenen. De kleurplaten beslaan het ... »
 
 
 
 
 

Bommel - linnen uitvoering
Bommel - linnen uitvoering
Diverse toonaangevende tekenaars en schrijvers geven op originele wijze inhoud aan de 'Bommel', zoals Jan Kruis, Dick Matena, Thé Tjong-Khing, Midas Dekkers... »
 
 
 
 
 

Tom Poes en het tijddeurtje
Tom Poes en het tijddeurtje
Heer Bommel wil weleens wat anders en ruilt van kasteel met baron Everhart, die de roerige middeleeuwen waarin hij leeft via een magisch deurtje ontvlucht en... »
 
 
 
 
 

Dik Trom en zijn dorpsgenoten
Dik Trom en zijn dorpsgenoten
De familie Trom krijgt nieuwe buren: het gezin Elswater uit Amsterdam. Ze hebben een dochter die ongeveer net zo oud is als Dik. Het meisje heet Nelly en hun... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 9
StripGlossy 9
Deze uitgave is het heetste nummer van de StripGlossy tot nu toe. Waarom? Omdat het zomer is en omdat Fred de Heij - bekend van zijn olijke strips voor Tina ... »
 
 
 
 
 

Het asiel
Het asiel
Is het waar dat het universum niet bestaat? Dat het gedroomd wordt door iets, iemand, onvoorstelbaar voor ons, die 'De Grote Dromer' genoemd wordt? En als di... »