Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Boeddha
Boeddha
Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha.<br/><br/>Het... »
 
 
 
 
 

De zeven spirituele wetten van succes
De zeven spirituele wetten van succes
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In... »
 
 
 
 
 

Botsende wereldbeelden
Botsende wereldbeelden
Wetenschap of religie: wie heeft er gelijk?Twee toonaangevende auteurs voeren het debat over de fundamentele vragen van het bestaan: hoe is het heelal ontsta... »
 
 
 
 
 

Het geluk in jezelf
Het geluk in jezelf
Geluk is wat een ieder zoekt. In de zoektocht naar geluk worden vaak materiële doelen nagejaagd. Wie wil er nou niet een groter huis, een mooiere auto? Maar... »
 
 
 
 
 

Het schaduw effect
Het schaduw effect
Gebruik de kracht van je donkere kant.Ieder mens heeft schaduwkanten. Als we deze gewoontes en eigenschappen blijven verbergen en ontkennen, dan wordt dit ee... »
 
 
 
 
 

Wijsheid op vier poten
Wijsheid op vier poten
Als Gotham Chopra nog jong is, willen hij en zijn zus Mallika niets liever dan een hond. Zijn vader, de wereldberoemde spirituele auteur Deepak Chopra, heeft... »
 
 
 
 
 

Handboek Meditatie
Handboek Meditatie
<p>In ‘Handboek Meditatie’ van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van de leermeester zelf. Hij geeft meditatielessen voor meer aandacht voor de werel... »
 
 
 
 
 

Leven in liefde
Leven in liefde
Terug naar de bron van je innerlijke kracht<br/><br/>Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekends, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te va... »
 
 
 
 
 

De toekomst van God
De toekomst van God
Hoe kunnen we ervaren dat God even betrouwbaar is als een brood of de zonsopgang, en dus ons vertrouwen waard? God heeft in onze westerse wereld veel terrein... »
 
 
 
 
 

De wetten van Deepak Chopra BOX
De wetten van Deepak Chopra BOX
Een fraaie cassette met drie boeken die samen de kern van Deepak Chopra's werk uitmaken: De zeven spirituele wetten van succes, Leven in overvloed en Het gel... »