Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Emotioneel bewustzijn
Emotioneel bewustzijn
Wat zegt de wetenschap over het effect van Mindfulness? Kan het Boeddhisme leren van wetenschappelijk onderzoek naar mediteren? Kun je compassie voelen voor ... »
 
 
 
 
 

Spirituele groei
Spirituele groei
<p>De basis van het boeddhisme: een toegankelijke en praktische benadering van eeuwenoude vragen. Hoe kunnen we leven vrij van lijden? Hoe kunnen we blijvend... »
 
 
 
 
 

In mijn eigen woorden
In mijn eigen woorden
De Levenslessen En Filosofie Van Z.H. De Daila Lama Onder Redactie Van Rajiv Mehrotra »
 
 
 
 
 

Boeddhistische meditaties
Boeddhistische meditaties
Boeddhistische meditaties <br/><br/>Boeddhistische meditaties is een praktisch boek waarin de Dalai Lama de basisprincipes van meditatie toelicht. Het is geb... »
 
 
 
 
 

Meer liefde
Meer liefde
In Meer liefde deelt de Dalai Lama zijn ideeën over liefhebben. Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven en ervaringen laat hij zien hoe hij liefhee... »
 
 
 
 
 

101 Vragen aan de Dalai Lama
101 Vragen aan de Dalai Lama
Hoe belangrijk is religie in de moderne wereld? Wat kunt u zich herinneren uit uw vorige leven? Kan de volgende Dalai Lama een vrouw zijn? De prikkelende vra... »
 
 
 
 
 

Vrij van religie
Vrij van religie
Hoe kunnen wij betere, menselijkere mensen worden? Z.H. de Dalai Lama houdt een openhartig pleidooi voor de kracht van goedheid. Iedereen die vervulling, wel... »
 
 
 
 
 

Woorden van wijsheid
Woorden van wijsheid
Zijn wijsheid was nog nooit zo toegankelijk.<br/><br/>•Jouw verlichting rust op jouw schouders.<br/>•Het tonen van mededogen schenkt je kalmte en kracht. <... »
 
 
 
 
 

Vergroot de liefde
Vergroot de liefde
In de zoektocht naar het ware geluk en voldoening is er niets belangrijker dan het geven en ontvangen van liefde. Maar begrijpen wij de buitengewone krachten... »