Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet
De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet
Eind 1799 vertrekt Jacob de Zoet naar het eilandje Decima. Het is de verste handelspost van de voc in Japan, dat verder afgesloten is van de wereld. Als jong... »
 
 
 
 
 

Tijdmeters
Tijdmeters
Na de zoveelste ruzie met haar moeder knalt de vijftienjarige Holly Sykes de deur achter zich dicht en loopt weg van huis. Holly is geen gewone puber. Als kl... »
 
 
 
 
 

Wolkenatlas
Wolkenatlas
Wolkenatlas is alleen al door zijn structuur bijzonder. Vijf verhalen worden verteld tot de helft: het avontuurlijke reisjournaal uit 1850 van notaris Ewing,... »
 
 
 
 
 

De geestverwantschap
De geestverwantschap
Net als in zijn latere romans speelt David Mitchell in zijn debuut De geestverwantschap een ingenieus literair spel. Hij verbindt negen levens die van oost n... »
 
 
 
 
 

Dertien
Dertien
De dertienjarige Jason Taylor heeft een spraakgebrek, en dat maakt hem niet erg populair op school. Ook thuis is het moeilijk zijn plek te vinden tussen een ... »
 
 
 
 
 

Droom Nummer Negen
Droom Nummer Negen
<p>Genomineerd voor de Man Booker Prize

Aan de vooravond van zijn twintigste verjaardag arriveert Eiji Miyake in Tokio met slechts één doel: hi... »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
Chaos »
 
 
 
 
 

Wat echt werkt
Wat echt werkt
Leerlingen met extra onderwijs- en ondersteuningsbehoeften kunnen grotendeels toe met gewoon goed onderwijs. Wat hiervoor nodig is, is het systematisch, expl... »
 
 
 
 
 

That Mitchell And Webb Sound, Series 1
That Mitchell And Webb Sound, Series 1
That Mitchell and Webb Sound, Series 1 »