Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ajax Jaarboek 2021/2022
Ajax Jaarboek 2021/2022
Ontlading in een volle, bruisende Johan Cruijff ArenA: Ajax verslaat Heerenveen (5-0) en verovert daarmee ‘Schaal XXX6’: de 36ste landstitel in de clubge... »
 
 
 
 
 

Litmanen, oooh-ho
Litmanen, oooh-ho
 »
 
 
 
 
 

Route 32
Route 32
Een seizoen AjaxDavid Endt leeft voetbal. In Route 32 neemt hij ons vanaf zijn vaste plek naast het doel of langs de lijn mee tijdens het glorieuze seizoen 2... »
 
 
 
 
 

Route 32
Route 32
Het verhaal over de landstitel van Ajax van binnenuitDavid Endt leeft voetbal. In Route 32 neemt hij ons vanaf zijn vaste plek naast het doel of langs de lij... »
 
 
 
 
 

Wenen van geluk
Wenen van geluk
Ajax kampioen van EuropaWenen was het decor van de laatste Europa Cup-winst van Ajax. Daarmee werd de club uit Amsterdam de laatste Nederlandse kampioen van ... »
 
 
 
 
 

Ajax Jaarboek
Ajax Jaarboek
Ieder seizoen van een grote voetbalclub heeft per definitie historische waarde, en jaarboeken zijn dus een mooie en noodzakelijke traditie. Ook Ajax had sind... »
 
 
 
 
 

Voetbalshirts
Voetbalshirts
Een voetbalshirt is meer dan een kledingstuk: het is een verhaal over de voetballer, en over de club en zijn historie die altijd heroïsche overwinningen en ... »