Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Absolute Power
Absolute Power
Absolute Power »
 
 
 
 
 

Een goede daad
Een goede daad
Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt... »
 
 
 
 
 

Die Wahrheit. 5 Cds
Die Wahrheit. 5 Cds
Die Wahrheit. 5 CDs »
 
 
 
 
 

Schaduwstad
Schaduwstad
Privédetective Aloysius Archer viert samen met zijn goede vriendin Liberty Callahan oudjaarsavond in Los Angeles, waar Liberty naam probeert te maken als ac... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan?

Will Robie en Jess... »
 
 
 
 
 

Split Second
Split Second
 »
 
 
 
 
 

De lange weg naar genade
De lange weg naar genade
Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en d... »
 
 
 
 
 

De schuldigen
De schuldigen
Waar ook ter wereld, wie het beoogde slachtoffer ook is, elke dreiging wordt door Will Robie op efficiënte wijze onschadelijk gemaakt. Maar wanneer hij tijd... »
 
 
 
 
 

One Summer
One Summer
When thirty-four-year-old ex-war veteran Jack Armstrong is told he has... »
 
 
 
 
 

Staatsgeheim
Staatsgeheim
<p>Wanneer CIA-agent Jenny Silkwell wordt vermoord in een kustplaatsje in Maine, maakt de top van Homeland Security zich grote zorgen over de nationale veili... »