Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sint Siem
Sint Siem
Siem kreeg van Sint en Piet een mooi cadeau in zijn schoen. Maar mamas schoen lag nog onder de tafel en was helemaal leeg. Ik geef jou wel een cadeau zegt Si... »
 
 
 
 
 

pip en peer in paniek
pip en peer in paniek
Vandaag is er geen paardrijles voor Pip en Peer, want het stormt hard. Alle paarden moeten binnen blijven. Maar Peer is bang en ontsnapt naar buiten. Kan Pip... »
 
 
 
 
 

DE SCHAT VAN MAK
DE SCHAT VAN MAK
 »
 
 
 
 
 

Maffe sporten
Maffe sporten
Overal in de wereld verzinnen mensen de gekste sporten. Met kaas de berg afrollen, is dat een sport? Ja, net als olifantenpolo. Een deel van die sporten is n... »
 
 
 
 
 

PIP IS RAAR
PIP IS RAAR
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Nina's parapluutje
Nina's parapluutje
Het regent. Nina neemt haar lievelingsparapluutje mee naar buiten. Dan steekt de wind op. Nina’s parapluutje waait weg. Een eindje verderop vangt een klein... »
 
 
 
 
 

Verroest, een zwaard!
Verroest, een zwaard!
De klas van meester Simon gaat naar het bos om paddenstoelen te zoeken. Maar Brian vindt iets heel anders: 'Verroest, een zwaard!', roept hij. Van wie zou da... »
 
 
 
 
 

Ik ben top!
Ik ben top!
<p>weet je wat ik maak?
ik pak geel en wit.
ik pak dit en ik pak dat.
wat is dit gaaf!
ik maak ik!</p> »