Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verroest, een zwaard !
Verroest, een zwaard !
De klas van meester Simon gaat naar het bos om paddenstoelen te zoeken. Maar Brian vindt iets heel anders: 'Verroest, een zwaard!', roept hij. Van wie zou da... »
 
 
 
 
 

Nina's parapluutje
Nina's parapluutje
Het regent. Nina neemt haar lievelingsparapluutje mee naar buiten. Dan steekt de wind op. Nina’s parapluutje waait weg. Een eindje verderop vangt een klein... »
 
 
 
 
 

Ik ben top!
Ik ben top!
<p>weet je wat ik maak?
ik pak geel en wit.
ik pak dit en ik pak dat.
wat is dit gaaf!
ik maak ik!</p> »
 
 
 
 
 

Mag ik een hondje?
Mag ik een hondje?
Sam wil maar één ding: een eigen hondje. Maar zijn ouders vinden het te veel werk. Gelukkig mag Sam wel vaak op het hondje van zijn buurman passen. Hij hoo... »
 
 
 
 
 

Doornboosje
Doornboosje
Ken je Doornroosje? Vast wel. Wist je dat ze eigenlijk helemaal niet zo lief is? Mensen noemen haar ook wel ... Doornboosje. Een strip vol fantasie, geïnspi... »
 
 
 
 
 

Pip en Peer. Bles moet blijven
Pip en Peer. Bles moet blijven
Pip en Peer krijgen vreselijk nieuws: Bles moet weg van stal omdat hij te oud is voor de lessen. Dat mag niet gebeuren! Samen verzinnen Pip en Peer een plan ... »
 
 
 
 
 

Het boze oog
Het boze oog
Berend en Boris zijn neven. En ze zijn heel gemeen. Ze sparen dieren. Ze vangen ze met het boze oog. En stoppen ze in een hol. Ze hebben er al heel veel. Vog... »
 
 
 
 
 

waar is de kaas?
waar is de kaas?
In dit zoekboek gaat Rik op zoek naar een lekker maaltje. Hij zoekt in het bos, in de moestuin, op de markt en in de winkel van alles bij elkaar. In de volle... »
 
 
 
 
 

kim, mik, sim, kik
kim, mik, sim, kik
 »