Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een rijk verleden (Special Reefman)
Een rijk verleden (Special Reefman)
<p><em>Een rijk verleden</em> van Danielle Steel is een heerlijke roman over een onverwachte vriendschap, familie, geschiedenis – met een snufje magie.</p> »
 
 
 
 
 

Familieband
Familieband
<p>Annie Ferguson is een succesvol architect, heeft een mooi huis en een lieve vriend. Maar dan krijgt ze een telefoontje dat haar leven op z'n kop zet: haar... »
 
 
 
 
 

Toevallige helden
Toevallige helden
In Toevallige helden van Danielle Steel vindt beveiligingsagente Bernice Adams in het vliegtuig, op een routinevlucht van New York naar San Francisco, een an... »
 
 
 
 
 

De weg van het hart
De weg van het hart
 »
 
 
 
 
 

De bruiloft
De bruiloft
Allegra Steinberg, negenentwintig jaar, is advocate en juridisch adviseur voor de sterren van Hollywood.Elk moment van de dag moet Allegra beschikbaar zijn o... »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire
<p>In<em> De affaire</em> van bestsellerauteur Danielle Steel is Rose McCarthy een legendarische hoofdredacteur van een van de beste tijdschriften van New Yo... »
 
 
 
 
 

Verloren zoon
Verloren zoon
Door de crisis raakt Peter in een paar dagen tijd alles kwijt: zijn werk als bankier, zijn vermogen, zijn huwelijk. Hij kan nergens meer heen – en hij besl... »
 
 
 
 
 

Een vrouw van adel
Een vrouw van adel
(POD) In Danielle Steels roman Een vrouw van adel krijgt rechtenstudente Jane Willoughby de taak een mysterie te ontrafelen.In een achtergelaten kluis in New... »