Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zuidwester meningen
Zuidwester meningen
'Mensen die aan zee wonen hebben een bollere mening dan mensen in het binnenland. Dat komt door de zuidwester. Je moet ook harder praten in die wind en missc... »
 
 
 
 
 

Kruik en kling
Kruik en kling
Hoe zonderling is een vrouw die in haar woonboot op de tafel slaapt en met haar ex-echtgenoot telefonisch de toestand van de wolken bespreekt? Hoe eenzaam is... »
 
 
 
 
 

Catwalk
Catwalk
Voor Sleur is een roofdier ontving D. Hooijer de Librisprijs 2008. Als gevolg daarvan maakten tienduizenden lezers kennis met Hooijers ‘realistisch absurdis... »
 
 
 
 
 

De wanden van Oeverhorst
De wanden van Oeverhorst
De nieuwe roman van D. Hooijer speelt zich af op Oeverhorst, ‘centrum voor nerveuze aandoeningen’. Antoinette geeft er tekenlessen en kleurenleer maar ze i... »
 
 
 
 
 

Berichten van een zakenman
Berichten van een zakenman
In haar postume roman 'Berichten van een zakenman' schetst LibrisprijswinnaresD. Hooijer met zeldzaam inlevingsvermogen het wel en wee van vier homoseksuelem... »
 
 
 
 
 

Sleur is een roofdier
Sleur is een roofdier
D. Hooijer<br/>Sleur is een roofdier<br/><br/>Winnaar Libris Literatuur Prijs 2008.<br/><br/>Verrassend, hilarisch en tragisch, dat zijn alle verhalen van Ho... »