Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

O'Malley-serie
O'Malley-serie
Kate OMalley heeft een verantwoordelijke baan. Als zij faalt kost dat mensenlevens. Ze werkt als onderhandelaar bij de politie. Bij gijzelingen onderhoudt zi... »
 
 
 
 
 

Sluimermoord
Sluimermoord
DEE HENDERSON
SLUIMERMOORD
De dood kwam plotseling; dat was Gods zaak. Maar als de dood een handje geholpen was? Wie was zij? Waarom was ze naar de stad geko... »
 
 
 
 
 

O'Malley serie
O'Malley serie
Lisa OMalley weet alles van de dood. Ze werkt als forensisch pathologe aan een reeks onopgeloste moorden. Lisa zoekt naar verbanden tussen de slachtoffers ma... »
 
 
 
 
 

De overlever
De overlever
De succesvolle schrijfster Sara Walsh woont op een beschermde locatie. Haar stalker zit haar op de hielen. Ze weet dat hij haar wil doden. De FBI stelt alles... »
 
 
 
 
 

De strijder
De strijder
 »
 
 
 
 
 

De heelmeester
De heelmeester
 »
 
 
 
 
 

De redder
De redder
Stephen werkt als ambulancebroeder. Mensen redden is zijn dagelijks werk. Na het overlijden van zijn zus is Stephen volledig uit zijn evenwicht. Hij slaat op... »
 
 
 
 
 

Toewijding
Toewijding
Na het overlijden van haar echtgenoot is het leven van strandwacht Kelly leeg en stuurloos. Een ongeluk tijdens een oefening luidt de officile verklaring voo... »
 
 
 
 
 

Trouw
Trouw
Voor CIAofficier Darcy St.James zijn de aanslagen van 11 september 2001 een persoonlijke klap. Vrienden komen om het leven. Het is haar taak om te voorkomen ... »
 
 
 
 
 

Onverschrokken
Onverschrokken
 »