Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Winterbloesem
Winterbloesem
<p>December 1902. Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waa... »
 
 
 
 
 

Het klaprozenjaar
Het klaprozenjaar
<p>Een ontroerende roman over liefde, eenzaamheid en familiebanden</p><p>Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit ... »
 
 
 
 
 

Agneta's erfenis
Agneta's erfenis
<p>‘Voor de liefhebbers van Lucinda Riley is de trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em> een absolute aanrader.’ <em>Margriet

</em>Het ... »
 
 
 
 
 

Een kamer aan zee
Een kamer aan zee
<p>‘<em>Een kamer aan zee </em>is weer een echte Corina Bomann. Het verhaal raakt je!’ <strong><em>Nederlands Dagblad</em></strong></p><p>Een standalone ... »
 
 
 
 
 

De stormroos
De stormroos
<p>Een intrigerende, meeslepende mix van geheimen, romantiek en interessante details uit een turbulent verleden

Als Annabel in een haven aan de Ba... »
 
 
 
 
 

De jasmijnzussen
De jasmijnzussen
<p>Modefotografe Melanie Sommer is net terug van een werkreis naar Vietnam, het land van haar voorouders, als ze te horen krijgt dat haar verloofde Robert on... »
 
 
 
 
 

De maneschijnsonate
De maneschijnsonate
<p>Een bijzonder inkijkje in het koloniale verleden van Sumatra</p><p>Sumatra, 1902. De rijke landeigenaar Paul ontmoet de knappe, veelbelovende violiste Ros... »
 
 
 
 
 

De maneschijnsonate
De maneschijnsonate
<p>Sumatra, 1902. De rijke landeigenaar Paul ontmoet de knappe, veelbelovende violiste Rose. Het is liefde op het eerste gezicht, maar kort na het begin van ... »
 
 
 
 
 

Solveigs belofte
Solveigs belofte
<p>Het afsluitende deel van de razend populaire trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em></p><p><em>'</em>Er is een nieuwe Lucinda Riley opgestaan, en z... »
 
 
 
 
 

Ochtendgloren
Ochtendgloren
<p>Het meeslepende slotdeel van de geliefde <em>Waldfriede</em>-serie</p><p>Vol toewijding zorgt ze voor haar patiënten, vol hoop kijkt ze naar de toekomst:... »