Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

I.M.
I.M.
Connie Palmen (25 november 1955) schreef vier romans, vier essaybundels en een novelle. Ze bundelde haar interviews in God en vitriool en haar verspreide wer... »
 
 
 
 
 

Jij zegt het
Jij zegt het
Voor de meeste mensen bestaan wij alleen in een boek, mijn bruid en ik. De afgelopen vijfendertig jaar heb ik met een machteloos afgrijzen moeten aanzien hoe... »
 
 
 
 
 

Geheel de uwe
Geheel de uwe
Salomon Schwartz is de grote afwezige in Geheel de uwe en toch draait alles om hem. De verschillende vrouwen in zijn leven - een psychiater, een hoer, een ac... »
 
 
 
 
 

Het geluk van de eenzaamheid
Het geluk van de eenzaamheid
`Het geluk van de eenzaamheid is een pleidooi voor het gemaakte, het onverwachte, het dubbelzinnige, het solitaire en het elitaire, een lofzang op verzinsels... »
 
 
 
 
 

De vriendschap.
De vriendschap.
De vriendschap is een roman over de betekenis van verbintenissen, onder meer de verbintenis die tussen lichaam en geest. De vriendschap gaat over het verla... »
 
 
 
 
 

Echt contact is niet de bedoeling
Echt contact is niet de bedoeling
´Alle fictie is een constructie van de ziel, van ons denken, ervaren, beleven, van onze psyche, en alle fictie wordt uit nood geboren. Onze ziel, onze perso... »
 
 
 
 
 

Logboek van een onbarmhartig jaar
Logboek van een onbarmhartig jaar
Op 11 november 2007 vraagt Hans van Mierlo Connie Palmen ten huwelijk. Op 11 november 2009, de dag waarop ze elf jaar en elf dagen bij elkaar zijn, trouwen z... »
 
 
 
 
 

Voornamelijk vrouwen
Voornamelijk vrouwen
Haar hele lezende leven al is Connie Palmen gebiologeerd door vrouwelijk kunstenaarschap. In Voornamelijk vrouwen beschrijft ze hen: vrouwen als Marilyn Monr... »
 
 
 
 
 

The Friendship
The Friendship
 »