Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voetbalgek!
Voetbalgek!
De officiële strip voor de fans van grasgroene velden! Trek je voetbalschoenen aan, want Voetbalgek staat weer te trappelen om het terrein te betreden! (Gem... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek
Voetbalgek
Ben je een fervente fan van de Jupiler Pro League? Droom je van een abonnement op een zender die dag en nacht voetbalwedstrijden brengt? Van een wereld waari... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek!
Voetbalgek!
De nieuwste aanwinst van de leerklooiers is een fenomeen. Svatan heet hij en hij weet van aanpakken. Voor het eerst in jaren weten Marcel & co weer wat winne... »
 
 
 
 
 

Doe niet alsof, Billie!
Doe niet alsof, Billie!
Wat is dat, een cockerspaniël? Een innemende, gulzige, onstuimige en ondeugende metgezel! En als we die definitie volgen, is Billie dé cockerspaniël bij u... »
 
 
 
 
 

Kathy's kat
Kathy's kat
 »
 
 
 
 
 

Dolle hondenavonturen
Dolle hondenavonturen
Het leven is te kort om maar één hond te hebben. Honden zijn de dieren die het dichtst bij ons staan en toch weten we niet veel over hen, behalve dan dat z... »
 
 
 
 
 

Jump
Jump
Jump is hét maandelijkse stripblad voor jongens én meisjes met 48 pagina’s vol met de beste strips w.o. Suske & Wiske, Boes en de titelstrip Jump, een un... »
 
 
 
 
 

Opgelet: tornado
Opgelet: tornado
De sisters zijn deze zomer naar de States geweest en Wendy heeft haar vriendinnen zo veel te vertellen dat het schooljaar zeker te kort zal zijn! Ook Marine ... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek!
Voetbalgek!
Trainer Marcel Vangool en zijn spelers zitten op hete kolen. Ze hebben er alles voor over om hun nationale elf naar de overwinning in Brazilië te stuwen. Ma... »