Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vrouwen van Corvallis
Vrouwen van Corvallis
In het slaperige stadje Corvallis in de Amerikaanse staat Oregon gebeurt zelden iets meer spectaculairs dan een overval of een winkeldiefstal, tot op een dag... »
 
 
 
 
 

Greenfields
Greenfields
 »
 
 
 
 
 

Dancer
Dancer
"Jouw toekomst ligt in het verschiet, maar je verleden is onuitwisbaar."<br/><br/>Het inspecteursduo Sackley en McCool wordt ter hulp geroepen door de politi... »
 
 
 
 
 

Dancer
Dancer
"Jouw toekomst ligt in het verschiet, maar je verleden is onuitwisbaar."Het inspecteursduo Sackley en McCool wordt ter hulp geroepen door de politie van Sant... »
 
 
 
 
 

Greenfields
Greenfields
In het onooglijke dorpje Monroe in de staat Oregon wordt het zwaar verminkte lijk gevonden van Dorothy Stewart, een vrouwelijke kinderarts. Tim Sackley en Ju... »
 
 
 
 
 

Waverly
Waverly
Als de duivel in jezelf ontwaakt, weet je niet waar je eindigt ...Als op een nacht het lichaam van een jonge, zwangere vrouw op het voetpad naast een flatgeb... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
Wat als je saai, geordend en voorspelbaar leventje plots overhoop wordt gegooid? Wat als je binnen enkele seconden een beslissing moet nemen die je leven voo... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
Wat als je saai, geordend, voorspelbaar leventje plots overhoop wordt gegooid en je op enkele seconden tijd een beslissing moet nemen die je leven voorgoed k... »
 
 
 
 
 

Waverly
Waverly
 »