Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Achternamiddagen
Achternamiddagen
Dat Christiaan Weijts naast romanschrijver ook een sprankelende columnist is, weten de lezers van <em>De Groene Amsterdammer</em> en<em> nrc.next.</em> Met <... »
 
 
 
 
 

Toekomstmuziek
Toekomstmuziek
In oktober 1934 wordt Willem Pijper (1894-1947) aangesteld als vaste muziekmedewerker van De Groene Amsterdammer. Tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlo... »
 
 
 
 
 

Aanraken a.u.b.
Aanraken a.u.b.
 »
 
 
 
 
 

Art. 285b
Art. 285b
Het leven van Sebastiaan, pianoleraar en achtergrondpianist in een restaurant, wordt overhoop gegooid wanneer ex-vriendin Victoria heem aanklaagt wegens stal... »
 
 
 
 
 

De goddelijke comedyclub
De goddelijke comedyclub
<p>Als in de polder tegenover het huis van de tienjarige Felix Kajuit een nieuwe woonwijk verrijst, wordt ‘De Bouw’ het decor van blaaspijpgevechten en s... »
 
 
 
 
 

De etaleur
De etaleur
De etaleur is een vrolijke, kleine roman over de choreografie van een metropool en la condition humaine van de bewoners van een geglobaliseerde wereld.Christ... »
 
 
 
 
 

Het valse seizoen
Het valse seizoen
<i>Het valse seizoen</i> vertelt het verhaal van drie musici, die allemaal te maken krijgen met de duistere macht van muziek en gedwongen worden hun levens r... »
 
 
 
 
 

De linkshandigen
De linkshandigen
Wanneer Simon Sinkelberg, beter bekend als cartoonist Zink, breekt met de redactie van zijn krant, gaan alle remmen los. Hij scheurt weg in zijn auto en neem... »
 
 
 
 
 

Kunst en Crisis
Kunst en Crisis
 »
 
 
 
 
 

Stervensuur
Stervensuur
In de afgelopen tien jaar heeft Anthos|Literaire Thrillers laten zien dat de grens tussen thrillers en literatuur een denkbeeldige is. Speciaal voor Stervens... »