Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Fantastische vissen haken
Fantastische vissen haken
<strong>Sla een vrolijke vis aan de haak!</strong><p>Christel Krukkert heeft voor dit boek een hele collectie zeedieren gehaakt: een goudvis, een zeester, ee... »
 
 
 
 
 

Amigurumi cijfers
Amigurumi cijfers
Amigurumi cijfers: Haken van 1 taartje tot 10 autootjesNa het haken van het hele alfabet in Amigurumi alfabet, is Christelverder gegaan met de cijfers van 1 ... »
 
 
 
 
 

Hollands haakplezier
Hollands haakplezier
 »
 
 
 
 
 

Je eigen kerststal haken
Je eigen kerststal haken
<h3>Haak het kerstverhaal tot leven met Christel Krukkert</h3><p>Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de wijzen uit het oos... »
 
 
 
 
 

Christels knuffels
Christels knuffels
<h3>Haak nu een vrolijke collectie knuffelbeesten mét kleertjes!</h3><p><b>Christel Krukkert</b> heeft een hele collectie knuffelbeesten gehaakt, die niet k... »
 
 
 
 
 

Aapjes haken
Aapjes haken
Een boek vol vrolijke aapjes om zelf te haken. Christel Krukkert maakt hiermee alweer haar vijfde boek in een succesvolle reeks haakboekjes. Ze heeft voor di... »
 
 
 
 
 

Vrolijke vogels haken
Vrolijke vogels haken
<h3>De gehaakte knuffels vliegen je om de oren</h3><p>Christel Krukkert heeft voor dit boek een hele collectie vogels gehaakt: een huismus, roodborstje, een ... »
 
 
 
 
 

Christels kerstboek
Christels kerstboek
Christels kerstboek<br/>Kerstfiguurtjes haken<br/><br/>Met de haakpatronen uit dit sfeervolle zesde boek van Christel Krukkert tover je je huis in een mum va... »
 
 
 
 
 

Boerderijbeestjes
Boerderijbeestjes
<h3>Haak alle dieren van de boerderij met Christel Krukkert</h3><p>We gaan weer haken met Christel! Christel Krukkert heeft voor dit boek een hele collectie ... »