Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-Indië in zijn greep krijgt, verliezen ze ... »
 
 
 
 
 

Bot
Bot
Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle andere systemen. Verder ook dan de regels... »
 
 
 
 
 

Dump
Dump
Alex Duffield erft tegen wil en dank het chemisch bedrijf van zijn vader. Hij is vastbesloten een einde te maken aan gerotzooi met chemisch afval door het be... »
 
 
 
 
 

Volmaakt geluk
Volmaakt geluk
 »
 
 
 
 
 

Rollercoaster Six: De leugen
Rollercoaster Six: De leugen
<p><strong>'Ik ga kapot! Ik wil niet meer! Ik kan niet meer!'</strong></p><p>Dex, Isabel, Oscar, Shoda, Kaan en Lucas vormen een hechte vriendengroep. Sinds ... »
 
 
 
 
 

Meneer Miller
Meneer Miller
Wat moet je doen als iedereen denkt dat je schuldig bent?

Consultant Michael Bellicher is ’s nachts aan het werk op kantoor als hij getuige is van een mis... »
 
 
 
 
 

Literatuur van de lage landen-box
Literatuur van de lage landen-box
Een Literaire Cadeaubox bevat twee mooie boeken van De Geus. De Cadeauboxen zijn gemaakt van stevig materiaal, ze zijn hoogwaardig bedrukt en voorzien van ee... »
 
 
 
 
 

Cel
Cel
Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Tot zijn stomme verbazing wordt hij aangehouden. Op het politiebureau krij... »
 
 
 
 
 

Verloren vrouw
Verloren vrouw
Winnaar VN-Thriller van het Jaar publieksprijs ★★★★★De nieuwe pageturner van drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den TexDe jonge Djenna wordt i... »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
<em>Trauma</em> is een geweldige spionagethriller van meesterverteller Charles den Tex, volgens <em>NRC</em> Nederlands beste thrillerauteur.

John... »