Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De kronieken van Narnia
De kronieken van Narnia
<p>Al meer dan vijftig jaar heeft het land van Narnia miljoenen lezers over de hele wereld in zijn macht. Het is een magisch land, waar de bomen en dieren ku... »
 
 
 
 
 

De eindstrijd
De eindstrijd
<p><em>De eindstrijd </em>van C.S. Lewis is het zevende deel van de beroemde serie ‘De Kronieken van Narnia’<em>. </em>Sprankelend vertaald door Imme Dro... »
 
 
 
 
 

Herbetovering
Herbetovering
Met een Woord vooraf van Stefan PaasNa de twee vorige titels van de grote C. S. Lewis (1898-1963) is deze nieuwe Nederlandse bundel verspreide stukken niet s... »
 
 
 
 
 

Het neefje van de tovenaar Narnia
Het neefje van de tovenaar Narnia
Polly en Digory gaan op ontdekkingsreis op zolder. Ze komen uit bij de werkkamer van Digory's oom Andreas. Oom Andreas beweert van zichzelf dat hij een toven... »
 
 
 
 
 

Prins Caspian
Prins Caspian
Peter Susan Edmund en Lucy staan op een Engels station op de trein te wachten als er opeens iets raars gebeurt. Ze voelen iets krachtigs aan hen trekken en m... »
 
 
 
 
 

De Leeuw, De Heks en De Kleerkast
De Leeuw, De Heks en De Kleerkast
Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt worden de vier Pevensie-kinderen Peter, Susan, Edmund en Lucy naar het platteland gestuurd om daar de zomervakantie ... »