Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Leven door de Geest
Leven door de Geest
’Als een jongen en een meisje met elkaar gaan verloven dan geven<br/>ze elkaar een ring. In die ring staat de naam van degene die je<br/>liefhebt. Die ring ... »
 
 
 
 
 

Zie, Ik kom haastig
Zie, Ik kom haastig
De christelijke gemeente heeft een geweldig toekomstperspectief. Binnen de reformatorische gezindte is hier niet altijd voldoende aandacht voor. Maar als we ... »
 
 
 
 
 

Triomftocht
Triomftocht
<br/>Dagelijkse overdenkingen<br/><br/>Na Borgtocht, waarin de lijdende en vernederde Christus centraal stond, verschijnt nu Triomftocht, waarin het licht va... »
 
 
 
 
 

Omgang met God
Omgang met God
Als je iemand hebt ontmoet voor wie je genegenheid koestert, ben je in gedachten steeds met die persoon bezig. Je wilt die ander graag zoveel mogelijk zien e... »
 
 
 
 
 

Triomftocht
Triomftocht
Triomftocht' van dominee C.G. Vreugdenhil is een handreiking voor de periode van Pasen tot Pinksteren. De dagelijkse overdenkingen gaan over de opgestane en ... »
 
 
 
 
 

Levend geloof
Levend geloof
Levend Geloof »
 
 
 
 
 

Het wachtwoord van de kerk
Het wachtwoord van de kerk
De Apostolische Geloofsbelijdenis toegelicht vanuit ons gereformeerd belijden »
 
 
 
 
 

Triomftocht
Triomftocht
Na Borgtocht, waarin de lijdende en vernederde Christus centraal stond, verschijnt nu Triomftocht, waarin het licht valt op de opgestane en verheerlijkte Chr... »
 
 
 
 
 

Hartstocht
Hartstocht
Wat een ontmoeting is dat geweest, van Jezus met de vrouw bij de Jakobsbron. Aan de kant van Christus schittert een hartstochtelijke liefde voor deze zondige... »