Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een jaar met Wifi
Een jaar met Wifi
Dit is Wifi. Onmisbaar en... harig, want Wifi is een hond. Een echte hond. Met een Instagram- én een Tik Tok-account. Wifi komt uit Nederland, maar hij woon... »
 
 
 
 
 

Altijd lente na de winter 6 postkaarten
Altijd lente na de winter 6 postkaarten
Eén op de vier mensen in België of Nederland krijgt te maken met psychische problemen. Ik was een van hen.<br/>Na de geboorte van mijn derde zoontje kreeg ... »
 
 
 
 
 

Mild tuinieren
Mild tuinieren
In dit boek vertelt Brenda wat een tuin en tuinieren voor haar maar misschien ook voor jou en de natuur kan betekenen. Als je niet kijkt door de ogen van de ... »
 
 
 
 
 

Lena
Lena
Na Ish Ait Hamou (‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’) en Christophe Vekeman (‘Gezellig is anders’) schrijft Brenda Froyen de nieuwe n... »
 
 
 
 
 

Volop taal
Volop taal
Veertien docenten van verschillende Vlaamse lerarenopleidingen en het Centrum voor Taal en Onderwijs (KU Leuven) sloegen de handen in elkaar om Volop Taal te... »
 
 
 
 
 

Pssst!
Pssst!
Pssst jij, ja jij daar, die dit leest
Hoe gaat het met je?
Goed?
Ik dacht wel dat je dat zou zeggen. Dat zeggen de meeste mensen als je vraagt... »
 
 
 
 
 

Wifi en de broers
Wifi en de broers
Dit is Wifi. Onmisbaar én harig, want Wifi is een hond. Een echte hond. Met een Instagramprofiel én een TikTok-account. Wifi komt uit Nederland, maar hij w... »
 
 
 
 
 

Psychotic mum
Psychotic mum
 »
 
 
 
 
 

Kortsluiting in mijn hoofd
Kortsluiting in mijn hoofd
Brenda is pas bevallen van haar derde zoontje als ze een postpartumpsychose krijgt. Deze aandoening treft één op duizend vrouwen. Ze heeft hallucinaties wa... »