Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Emperor's Soul
Emperor's Soul
 »
 
 
 
 
 

Stormlight Archive:The  Way of Kings
Stormlight Archive:The Way of Kings
Stormlight Archive book 1. Stormlight Archive. According to mythology mankind used to live in The Tranquiline Halls.... »
 
 
 
 
 

De Torens van Middernacht
De Torens van Middernacht
(POD) De Torens van Middernacht is het dertiende boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds. Een epos van maar liefst 15 boeken waarme... »
 
 
 
 
 

De held van weleer
De held van weleer
Brandon Sanderson
De Held van Weleer

Om de vrede te herstellen in het Laatste Rijk, moest Vin de Opperheer uitschakelen, maar dat liep anders af dan ze had... »
 
 
 
 
 

Sturmklänge
Sturmklänge
Sturmklänge »
 
 
 
 
 

Eeuwige kust
Eeuwige kust
Nu de regering van Detritus in wanorde verkeert na het verraad van de Superioriteit, en Spensa nog steeds bezig is met haar missie in het niemandsland, mo... »
 
 
 
 
 

De wet van staal
De wet van staal
Brandon Sanderson - Wet van Staal

Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de ande... »
 
 
 
 
 

De wet van staal
De wet van staal
<p>Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetensch... »
 
 
 
 
 

Legion
Legion
 »
 
 
 
 
 

Warbreaker
Warbreaker
After bursting onto the fantasy scene with his acclaimed debut novelElantris and following up with his blockbuster Mistborn trilogy BrandonSanderson proves ... »