Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het kettingboek
Het kettingboek
De auteur, Marlies Souren, heeft deze uitgave samengesteld uit korte verhalen, kleine columnachtige verhalen (zogenaamde mini’s) en gedichten. Het geheel ka... »
 
 
 
 
 

De maagd van Orléans
De maagd van Orléans
Het meesterwerk van Voltaire. Voor het eerst in het Nederlands.

Ooit heeft Fred van Enske een regenachtige vakantie toch nog nuttig gemaakt door zich te wer... »
 
 
 
 
 

Dan heb ik zoiets van
Dan heb ik zoiets van
Greet Baronie is de dochter van een jong overleden vader, de dochter van een moeder die geen affectie kan tonen en gelaten wegkwijnt, ze heeft een mislukt hu... »
 
 
 
 
 

Zimbabwe, een bijzondere passie
Zimbabwe, een bijzondere passie
De auteur, Patrice Delchambre (Leopoldsburg), woont al 27 jaar in Afrika waarvan 17 jaar in Zimbabwe. Zij is Germaans filologe, voormalig medewerkster bij he... »
 
 
 
 
 

Knipsels
Knipsels
Jacqueline (1968) heeft geen gewone vingertjes zoals u en ik, maar eerder een tiental schaartjes, pennetjes en kwastjes die alles wat zij aanraken veranderen... »
 
 
 
 
 

Weemoedige prins
Weemoedige prins
De onaangename kant van de Frans-Engelse verhoudingen, culminerend in een honderdjarige oorlog, was vooral van grote invloed op het leven van Charles d Orlea... »
 
 
 
 
 

Geen land voor witte mensen
Geen land voor witte mensen
Wim Boswinkel (Hengelo, 1947) heeft zich in de bijna 40 jaar die hij op de zuidelijke helft van onze aarde doorbracht beziggehouden als boer, ontwikkelingswe... »
 
 
 
 
 

Je haar of je leven
Je haar of je leven
Inspirerend en intiem portret van een vrouw met een door kanker gekraakte borst. Traag doorbreekt de realiteit de luchtige houding van ontkenning: van kanker... »
 
 
 
 
 

Paradijs
Paradijs
In dit boek staan 52 verhaaltjes over Adam en Eva. Een aantal verhaaltjes is bedoeld om je aan het denken te zetten, anderen gewoon ter vermaak. Veel verhaal... »
 
 
 
 
 

Bloedbad
Bloedbad
Bloedbad, een psychologische thriller over de jonge Bart Nielsen die met een wapen van zijn vader zijn voormalige middelbare school binnenloopt en in korte t... »