Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Geen land voor witte mensen
Geen land voor witte mensen
Wim Boswinkel (Hengelo, 1947) heeft zich in de bijna 40 jaar die hij op de zuidelijke helft van onze aarde doorbracht beziggehouden als boer, ontwikkelingswe... »
 
 
 
 
 

Weemoedige prins
Weemoedige prins
De onaangename kant van de Frans-Engelse verhoudingen, culminerend in een honderdjarige oorlog, was vooral van grote invloed op het leven van Charles d Orlea... »
 
 
 
 
 

Wie denk je dat je bent
Wie denk je dat je bent
Of het nu om leiding geven gaat of om een meer vakinhoudelijke rol, we verdienen ons brood met de inzet van vakkennis. De effectiviteit van die inzet is echt... »
 
 
 
 
 

Jaloezie, wellust
Jaloezie, wellust
De zeven hoofdzonden blijven door de eeuwen heen boeien. Ze zijn de meest in het oog lopende gedragsvormen die het eigen leven en dat van anderen kunnen vers... »
 
 
 
 
 

Bloedbad
Bloedbad
Bloedbad, een psychologische thriller over de jonge Bart Nielsen die met een wapen van zijn vader zijn voormalige middelbare school binnenloopt en in korte t... »
 
 
 
 
 

Sonnetten die Queen Victoria las
Sonnetten die Queen Victoria las
Voor het omslag van deze bundel met sonnetten uit haar eeuw werd uiteraard gezocht naar een afbeelding van koningin Victoria. Van de vele mogelijkheden werd ... »
 
 
 
 
 

Het accordeon in hoofdlijnen
Het accordeon in hoofdlijnen
Orde scheppen in de accordeonwereldDe wereld van het accordeon is helaas vrij chaotisch. Het doel van dit boek is om daar wat orde in te scheppen en hoofdli... »
 
 
 
 
 

Honderdduizend kusjes
Honderdduizend kusjes
In deze uitgave worden de emoties van een klein kind beschreven tijdens het uiteengaan van haar vader en moeder. Het kleine meisje verpersoonlijkt zich in... »
 
 
 
 
 

Knipsels
Knipsels
Jacqueline (1968) heeft geen gewone vingertjes zoals u en ik, maar eerder een tiental schaartjes, pennetjes en kwastjes die alles wat zij aanraken veranderen... »
 
 
 
 
 

De Schreeuw en andere verhalen
De Schreeuw en andere verhalen
'De Schreeuw' is het verhaal van een man die van jongs af met de vraag zit wat hij op deze wereld komt doen, en daar geen antwoord op kan vinden. <br/>Het re... »