Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het Complete Boek Windows 10
Het Complete Boek Windows 10
Geheel in kleur! Met gratis updateservice! Met de komst van Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in: het besturingssysteem is niet alleen ... »
 
 
 
 
 

Windows 11
Windows 11
<p>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</p><p>Windows 11... »
 
 
 
 
 

De surface-tablet
De surface-tablet
In de strijd om de gunst van de consument heeft Microsoft een eigen tablet ontwikkeld: de Surface. De Surface is een veelzijdige tablet, voorzien van Windows... »
 
 
 
 
 

Windows 11
Windows 11
 »
 
 
 
 
 

Windows 7
Windows 7
Sneller dan verwacht heeft Windows Vista een krachtige opvolger: Windows 7. Dit nieuwe besturings-programma van Microsoft is veiliger, stabieler, krachtiger ... »
 
 
 
 
 

60PlusPlaza: Aan de slag met Windows 11
60PlusPlaza: Aan de slag met Windows 11
<p>Windows 11 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat op pc’s en tablets wordt gebruikt. Microsoft Windows zorgt e... »
 
 
 
 
 

Windows 10 toetsenbordcombinaties
Windows 10 toetsenbordcombinaties
<b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.</b><br/>
<br/><p><b... »
 
 
 
 
 

Windows 8.1
Windows 8.1
Windows 8.1 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 8.1 is de eerste bel... »
 
 
 
 
 

Windows 10
Windows 10
<b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.</b>

Win... »