Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tijn op de fiets
Tijn op de fiets
Wat is het leuk voorop de fiets van mama! Tijn ziet een vrachtwagen en auto's, een trein en een boot en heel hoog in de lucht... een vliegtuig. »
 
 
 
 
 

De BB-Club omnibus
De BB-Club omnibus
Kit en haar vrienden hebben de BB-club opgericht: de Buitenboordapparatenclub. Om lid te worden, moet je iets buitenboords dragen: een bril, een beugel of ee... »
 
 
 
 
 

Koko geeft een cadeautje
Koko geeft een cadeautje
Morgen is de papa van Koko jarig. Koko heeft een cadeautje voor hem, maar dat mag papa nog niet zien. Het is een verrassing. Daarom gaat Koko het samen met m... »
 
 
 
 
 

Circus Pindasaus
Circus Pindasaus
Circus Pindasaus is een cd met een tekstboekje.Op de cd staan 24 grappige meedoeliedjes voor kinderen van 0 tot 7 jaar bij de kinderboeken van Betty Sluyzer.... »
 
 
 
 
 

Alle auto's staan stil
Alle auto's staan stil
Een kijk- en zoekboek met heel veel auto's die allemaal in de file staan. Ook politieman Po op zijn politiemotor staat stil. Zijn hond springt van de motor a... »
 
 
 
 
 

De tafels van Tuk
De tafels van Tuk
De Tafels van Tuk is een poster waarmee je de tafels kunt leren.Op elke bladzijde van De tafels van Tuk zie je bovenaan 1 x de dingen of dieren die bij de ta... »
 
 
 
 
 

De zwarte rotsen
De zwarte rotsen
 »
 
 
 
 
 

Vrolijk kerstfeest!
Vrolijk kerstfeest!
Het is Kerst! De kerstboom is al opgetuigd en wat een mooie lichtjes overal! Dana en Mats mogen zelf de kerstcake versieren. Daarna gaan ze met papa en mama ... »
 
 
 
 
 

Het poezenkerstfeest
Het poezenkerstfeest
Het is bijna kerstfeest, maar Bastiaan heeft er helemaal geen zin in.
Zijn poes, Vivi, is weggelopen.
En ze heeft kleintjes in haar buik!
Zal ze nog ooit thu... »