Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Huh?!
Huh?!
Voor de pessimist is het glas half leeg. Voor de optimist is het half vol.<br/>Dit boek gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan?<br/> »
 
 
 
 
 

Ik ben oke jij bent een sukkel
Ik ben oke jij bent een sukkel
‘Een grappig boek, doorspekt met aannemelijke voorbeelden. Het is een bladerboek: makkelijk te lezen en weer weg te leggen.’ – <em>Koppeling</em>
‘Gu... »
 
 
 
 
 

Ja-maar wat als alles lukt?
Ja-maar wat als alles lukt?
Hoe komt het dat we zo vaak niet doen wat we ten diepste willen? Waar komt toch die innerlijke stem vandaan die ons ervan weerhoudt ten volle te leven?

Ja, ... »
 
 
 
 
 

Omdenken op het werk
Omdenken op het werk
Het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met ... »
 
 
 
 
 

Backcard Molboekje
Backcard Molboekje
 »
 
 
 
 
 

Ja-maar... omdenken
Ja-maar... omdenken
Omdenken gaat om het aanpassen van het denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Dus niet langer beren op de weg zien, maar ze een knuffel geven.
... »
 
 
 
 
 

Omdenken - Switch
Omdenken - Switch
Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om t... »